Bouwbedrijf Herremans bvba

 

Ruwbouw met oog voor detail

Hebt u een aannemer nodig voor de ruwbouw van uw nieuwe woning, het metselwerk bij een renovatie of voor een beperkt graafwerk? Zoekt u een vakman die uw fundamenten zo precies giet, dat de rest van uw bouwproject niet meer scheef kan groeien.

Bouwbedrijf Herremans wil alles perfect doen. We beperken ons tot ruwbouw, al drie generaties lang, maar dat doen we dan ook uitzonderlijk goed. Wij trekken tijd uit voor details. En daardoor krijgt uw bouwproject een solide basis zonder fouten.

Betrouwbare ploeg voor uw metselwerk

U maakt duidelijke afspraken over prijs en kwaliteit. Maar staat uw contactpersoon ook elke dag op de werkvloer om dat waar te maken? Bij Bouwbedrijf Herremans wél. De zaakvoerder geeft leiding aan een hechte en betrouwbare ploeg vakmannen. Wij voeren alles uit met respect voor uw keuzes.

Beton gieten van grootvader tot kleinzoon

Doe zoals onze talrijke vaste klanten onder bedrijven en architecten: geef uw bouwproject een goede start en kies voor Bouwbedrijf Herremans. U wordt deel van een geschiedenis van grootvader op vader op zoon. Dat merkt u aan de trots op het eigen werk en het leidt tot een bouwwerk waarop u fier kan zijn.

Diamanten ruwbouw? Bel bouwbedrijf Herremans.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review